💰 CryptoMiningGame – Un Faucet care promite 💰

Poveste:


Într-o zi am zis să caut şi eu pe net cum pot face nişte „verzişori” stând acasă si fără niciun fel de investiție deoarece am mult timp liber şi să îl materializez intr-un fel. Mai bine zis, cum să fac nişte bani stând ca un trântor acasă. Ce pot spune este că îmi place această idee de a sta în fața unui calculator şi de a face nişte bani. Ştiu, nu sunt bani reali, sunt bani virtuali „monede” mai bine zis. Căutand eu pe diverse blog-uri, site-uri, forum-uri si aşa mai departe am găsit un site numit FaucetHub. Mi-au sclipit ochii când l-am decoperit. Am zis că am găsit o mină de aur la propriu. Cei care nu ştiți ce este cu site-ul asta, este un site cu mai multe Faucet-uri. Aceste Faucet-uri sunt nişte site-uri care generează prin anumite script-uri instalate in ele diferite tipuri de cryptomonede.
Căutam eu pe acolo să vad care este cel mai populat, nou, bine văzut, bun plătitor site şi am găsit aşa zisul CryptoMiningGame. Băi să ştiți ca acest site are in el aşa zisul CoinHive care iți foloseşte propiul PC pentru a „mina” pentru deținător. Spun asta pentru că folosesc două Plugin-uri pentru Google Chrome care mă avertizeaza daca o anumită pagină web este infectată cu script-uri de genul ăsta. „Revin cu un articol despre aceste plugin-uri.
Trecem peste, am intrat acolo şi am început să il studiez. Măi, sincer să fiu îmi plăcea ce vedeam doar că la fiecare CLICK dat apăreau 100 de reclame şi nu exagerez. Asta este altă metodă prin care deținătorul mai poate face „monede„. Mi s-a parut interesant pentru că site-ul chiar plăteşte, dar durează până faci minimul de extragere.

Informații despre site – CryptoMiningGame:


 • Site-ul se bazează pe aşa zisa metodă de minare prin intermediul procesorului (CPU). Această funcție este valabilă de la nivelul 5. Pentru a face nivel trebuie să faci misiuni care costă energie. Un punct de energie îl faci o dată la 10 minute. Nu este necesar să stați pe site pentru a face energie.
 • Site-ul mai dispune şi de un joculeț prin care poți face orice „monedă” vrei tu, dar să fie non-premium deoarece unele „monede” necesită premium care costă.
 • Monedele non-premium sunt: Bitcoin (Satoshi), DogeCoin (Doge) şi LiteCoin(Litoshi).
 • Monedele premium sunt: Duff (Duff), Ethereum (Ether) şi BitcoinCash (BCH Satoshi).
 • Ca să te joci trebuie sa ai anumite cristale care se pot obține de la misiuni şi daily bonus. Vă sfătuiesc sa nu vă jucați la început pentru că nu se merită.
 • Misiunile iți pot oferii urmatoarele: HPower (ajută la forța de minare a jocului şi poate fi cumpărat donând pe site), „monede„, cristale şi XP (pentru nivel).
 • O funcție specială pe care toată lumea o are este Boost-ul cristalelor si a enegiei cu ajutorul unei sume de Satoshi.
 • Minimul de extragere este:
  Satoshi: 50000
  Doge: 100
  Litoshi: 400000
  Duff: 100000
  Ethereum: 80000
  BTH Satoshi: 50000

Alte funcții le veți descoperii voi dacă sunteți interesati de acest Faucet. V-am pupat și spor la facut bani!

Dovezi de plată CryptoMiningGame


Link de înregistrare: CryptoMiningGame – Referral

FaucetHub
FaucetHub

2 comentarii la „💰 CryptoMiningGame – Un Faucet care promite 💰”

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *