🤩 Cum să faci bani pe Instagram (indiferent dacă ai 1K sau 100K followers) 🤩

Imagini pentru instagram money

Probabil ați auzit povestiri despre „Instagramerii”, care incasează bani pe imaginile pe care le distribuie și le TOT distribuie în fiecare zi. S-ar fi putut chiar să vă uitați la propriile voastre conturi și să vă gândiți: „Poate că pot face și eu acest lucru”.

La fel ca bloggerii, YouTuberii, și oricine a acumulat o audiență în jurul conținutului pe care îl produce, Instagramerii au ajuns și au influențat – două lucruri cu care multe companii se luptă. 

Împreună, aceste două lucruri oferă oportunitatea creatorilor Instagram de a explora mai multe fluxuri de venituri potențiale, indiferent dacă doresc să construiască un imperiu sau să câștige doar niște bani în plus și lucruri gratuite.

Cât de mulți urmăritori aveți nevoie?

Imagini pentru follower

Dacă până acum vă întrebați cât de mulți urmăritori aveți nevoie pentru a face acest lucru, răspunsul scurt este „nu atât de mulți pe cât credeți”.

Răspunsul lung depinde de factori care variază de la:

  • Pe ce nișă vă aflați și cât de ușor puteți să legați contul direct de o categorie de produse (modă, mâncare, frumusețe și fitness) acestea sunt nișe populare, bazate pe hashtags de top )
  • Cât de angajați sunt urmăritorii dvs. (adepții falşi de 100K nu vor ajunge la prea mult).
  • Ce canale de venit explorați.

Bineînțeles, cu cât sunteți mai bazați pe urmăritori, cu atât mai bine.

În timp ce utilizatorii de top fac mii de posturi pe platforma de partajare a fotografiilor, chiar și cei care au un număr mai mic, dar fideli, de 1000, au potențialul de a profita.

Cum să faci bani pe Instagram

Imagine similară

În funcție de marca dvs. unică de conținut Instagram, de publicul dvs. și de nivelul dvs. de angajament, puteți face bani pe Instagram în următoarele moduri:

  • Realizarea de postări sponsorizate pentru branduri care doresc să ajungă în fața publicului.
  • Fi un afiliat și fă o întelegere de vânzare de produse alte mărci.
  • Crearea și vânzarea unui produs fizic sau digital sau oferirea unui serviciu plătit.
  • Vânzarea fotografiilor.
    Frumusețea aici este că urmărirea unui flux de venituri nu exclude neapărat altul.

Deci, să începem cu cea mai comună abordare a monetizării Instagram: parteneriatul cu brandurile ca influențator.

Lucrați cu mărcile pe posturile sponsorizate

Imagini pentru sponsor

Termenul de „influențator” devine în zilele noastre foarte căutat.

Un influențator este, în principiu, oricine și-a construit reputația online făcând și partajând lucruri minunate. Pentru publicul lor, influențatorii sunt trendsetteri și experți de încredere ai căror opinii cu privire la anumite subiecte sunt respectate.

Multe branduri pur și simplu nu pot concura cu asta și, prin urmare, parteneriatul cu influențatori în loc să facă posturi sponsorizate cheltuind sume uriaşe de bani apelează la aceştia pentru promovarea produselor.

Dar nu este vorba doar de mărimea și amploarea contului dvs. Instagram pe care mărcile o doresc. Cel mai de preț lucru este încrederea publicului.

Este greu să vă echilibrați veniturile ca factor de influență și integritatea dvs. ca creator, dar dacă nu vă bazați pe venitul dvs. Instagram pentru a rămâne pe linia de plutire, aveți întotdeauna libertatea de a fi selectiv cu privire la brandurile cu care lucrați, brandurile vor fi selective cu privire la Instagramerii cu care lucrează.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *